Panacotta
Panacotta
Εύκολη και γρήγορη προετοιμασία.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Panacotta | 1.000 g |
Γάλα | 5.000 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε το γάλα σε κατσαρόλα και θερμάνετέ το υπό ανάδευση.
Προσθέστε το μείγμα Panacotta στο ζεστό γάλα, και συνεχίστε τη θέρμανση υπό συνεχή ανάδευση μέχρι να «βράσει» (μέχρι να κοχλάσει).
Σερβίρετε την υγρή μάζα της panacotta στα μπωλ ή στις φόρμες της επιλογής σας, τοποθετήστε τα σε ψυγείο και αφήστε τα σε ακινησία μέχρι να κρυώσουν καλά και να σταθεροποιηθούν πλήρως (τουλάχιστον 5 ώρες).
Προϊόντα
Panacotta
Μίγμα για την παρασκευή πανακότας.