Κέικ
Χριστουγεννιάτικος κορμός

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
American Brownie 1.000 g Υλικά βάσης
Μαργαρίνη Princess 150 g Υλικά βάσης
Αυγά 240 g Υλικά βάσης
Νερό 150 g Υλικά βάσης
Γάλα μακράς διάρκειας 400 g Υλικά κρέμας
Κρύο νερό 800 g Υλικά κρέμας
Minuta Ivoire 500 g Υλικά κρέμας
Roma top 600 g Υλικά κρέμας
Pasta Frutti Di Bosco 140 g Υλικά κρέμας
Fruitful Raspberry 330 g Υλικά για κουλί με φρούτα του δάσους
Fruitful Strawberry 330 g Υλικά για κουλί με φρούτα του δάσους
Fruitful Red Cherry 330 g Υλικά για κουλί με φρούτα του δάσους
Νερό 100 g Υλικά για κουλί με φρούτα του δάσους
Φύλλα ζελατίνης 3 τμχ Υλικά για κουλί με φρούτα του δάσους
Eldorado 300 g Υλικά επικάλυψης
Νερό 300 g Υλικά επικάλυψης
Paletta Cold Gel Neutral 1.200 g Υλικά επικάλυψης

Εκτέλεση

    Για το brownie
    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 3 λεπτά. Φουρνίστε στους 170 – 180°C για 30 – 35 λεπτά περίπου, φροντίζοντας το τελικό προϊόν να διατηρήσει την υγρασία του.

    Για το κουλί

    Μαλακώστε τα φύλλα σε κρύο νερό. Ζεστάνετε τα υπόλοιπα υλικά μαζί με τα φύλλα και μπιμάρετε. Φορμάρετε στην επιθυμητή φόρμα.

    Για την κρέμα

    Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και χτυπήστε με σύρμα στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

    Για την επικάλυψη

    Βράζετε τα 2 πρώτα υλικά. Αποσύρετε και βάζετε το κρύο ζελέ και ανακατεύετε απαλά.

    Μοντάρισμα

    Στην επιθυμητή φόρμα σιλικόνης τοποθετείτε την κρέμα και στη συνέχεια το ένθετο.

    Συνεχίζετε με την υπόλοιπη κρέμα και κλείνετε με ένα λεπτό στρώμα βάσης.

    Παγώνετε και ξεφορμάρετε.

    Γλασάρετε με το ουδέτερο ζελέ και γαρνίρετε κατά βούληση.

Χριστουγεννιάτικος κορμός