
Συνταγή για κρύο soufflé σοκολάτας με πυκνή δομή. - American Brownie
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
American Brownie | 1.000 gr | υλικά soufflé |
Μαργαρίνη Princess | 400 gr | υλικά soufflé |
Αυγά | 350 gr | υλικά soufflé |
Νερό | 280 gr | υλικά soufflé |
Arabesque Dark 60% (λιωμένη) | 200 gr | υλικά soufflé |
Κρέμα Γάλακτος UHT | 200 gr | extra υλικά |
ή Γάλα Πλήρες UHT | 200 gr | extra υλικά |
Carlex | extra υλικά | |
Brunella | extra υλικά | |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά για το soufflé και αναμείξτε με το «φτερό» για 2-3 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα.
Σερβίρετε τη ζύμη σε χαμηλά σκεύη της επιλογής σας, λαδωμένα με Carlex (ή βουτυρωμένα), γεμίζοντάς τα σχεδόν μέχρι το χείλος (στο 90% του ύψους τους).
Φουρνίστε στους 180 - 185 °C για 15 - 20 λεπτά περίπου τα ατομικά και για 30 - 35 λεπτά τα ταψιά.
Πριν κρυώσει καλά το προϊόν και όσο είναι ακόμη ζεστό, τρυπήστε έντονα την επιφάνειά του με ένα πιρούνι, περιχύστε επάνω του ομοιόμορφα την κρέμα γάλακτος ή το γάλα και φροντίστε να απορροφηθεί καλά και ομοιόμορφα από το ψημένο σουφλέ.
Αφού κρυώσει, γαρνίρετέ το προαιρετικά με Brunella και τοποθετήστε στο ψυγείο.
Σερβίρεται κρύο.
