Apple Pie Cake
Apple Pie Cake
Κέικ ταψιού
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Apple Pie Cake | 1.000 g |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 250 g |
Αυγά | 225 g |
Νερό | 250 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη ψησίματος μέχρι τα 2/3 του όγκου τους.
Φουρνίστε στους 160-165 °C, για 35-40 λεπτά, τα κέικ σε ταψί των 40x30 cm.
Προϊόντα
Apple Pie Cake
Μίγμα για κέικ με γεύση παραδοσιακής μηλόπιτας