Κέικ Κέικ

Apple Pie Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Apple Pie Cake 1.000 g
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 250 g
Αυγά 225 g
Νερό 250 g

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.
Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη ψησίματος μέχρι τα 2/3 του όγκου τους.
Φουρνίστε στους 160-165 °C, για 35-40 λεπτά, τα κέικ σε ταψί των 40x30 cm.

Apple Pie Cake

Προϊόντα

Apple Pie Cake

Μίγμα για κέικ με γεύση παραδοσιακής μηλόπιτας