Κέικ
Μπάρες

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Apple Pie Cake 1.000 g
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 150 g
Βούτυρο 99% (λιωμένο) 260 g
Αυγά 100 g
Νερό 100 g
Μέλι 20 g
Αμύγδαλο 100 g extra
Σταφίδες 100 g extra

Εκτέλεση

Προσθέστε τα βασικά υλικά της συνταγής στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 2-3 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα.
Προσθέστε τα extra υλικά και συνεχίστε για λίγο την ανάμιξη.
Σερβίρετε σε ταψί διαστάσεων 30x40 cm με αντικολλητικό χαρτί και φουρνίστε στους 195°C για 20-22 λεπτά.
Μετά το ψήσιμο και πριν κρυώσουν, κόψτε στο επιθυμητό μέγεθος και σχήμα.

Μπάρες

Προϊόντα

Apple Pie Cake

Μίγμα για κέικ με γεύση παραδοσιακής μηλόπιτας