Κέικ
Βασιλόπιτα Bueno

Συνταγή για ζουμερή Βασιλόπιτα με το Bueno Cake. Ξεχωριστή, γιορτινή απόλαυση!

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Bueno Cake 1.000 g
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 200 g
Αυγά 300 g
Νερό 250 g
Βούτυρο 82% 100 g
Casa Cream 35% 100 g
Chocolate Drops 180 g

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 5 λεπτά.

Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη ψησίματος μέχρι τα 2/3 του όγκου τους.

Φουρνίστε στους 160°C, για 45–50 λεπτά.

Αφού κρυώσει η βασιλόπιτα, ζεστάνετε το Chocolatier Bueno στους 30-40 °C και επικαλύψτε.

Βασιλόπιτα Bueno