Κέικ Κέικ

Bueno Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Bueno Cake 1.000 g Για το κέικ
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 250 g Για το κέικ
Αυγά 250 g Για το κέικ
Νερό 250 g Για το κέικ
Chocolatier Milk Waffle 500 g Για την επικάλυψη
Ηλιέλαιο 50 g Για την επικάλυψη
Arabesque Dark 60% 50 g Για την επικάλυψη
Νερό 500 g Για την κρέμα
Minuta Ivoire 200 g Για την κρέμα
Roma Top 150 g Για την κρέμα
Casa Cream 35% 150 g Για την κρέμα
Pasta Que Bueno 100 g Για την κρέμα
Chocolatier Bueno extra υλικά
Φουντούκια extra υλικά

Εκτέλεση

Για το κέικ

Προσθέστε το λάδι και το νερό στον κάδο του μίξερ και τελευταίο το Bueno Cake. Αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 4 λεπτά.

Σερβίρετε τη ζύμη σε φόρμα σιλικόνης σε σχήμα δαχτυλίδι.

Φουρνίστε στους 165°C, για 25-30 λεπτά. Σιροπιάστε ελαφρά.

Για την επικάλυψη

Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος και τα βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων.

Για την κρέμα

Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Que Bueno.

Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

Μοντάρισμα
Πάρτε ένα δαχτυλίδι κέικ και απλώστε Chocolatier Bueno και κρέμα. Κολλήστε το δεύτερο δαχτυλίδι και παγώστε. Ζεστάνετε ελαφρά την επικάλυψη και βουτήξτε την παγωμένη πάστα.

Bueno Cake