Κέικ
Bueno Fantasy

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Bueno Cake 1.000 g Για το κέικ
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 250 g Για το κέικ
Αυγά 250 g Για το κέικ
Νερό 250 g Για το κέικ
Chocolatier Milk Waffle 500 g Για τη στρώση Waffle Milk
Ηλιέλαιο 50 g Για τη στρώση Waffle Milk
Arabesque Dark 60% 50 g Για τη στρώση Waffle Milk
Νερό 500 g Για την κρέμα
Minuta Ivoire 200 g Για την κρέμα
Roma Top 150 g Για την κρέμα
Casa Cream 35% 150 g Για την κρέμα
Chocolatier Bueno 500 g Για τη γκανάζ επικάλυψης
Γάλα 150 g Για τη γκανάζ επικάλυψης
Paletta Cold Gel 600 g Για την επικάλυψη
Eldorado 200 g Για την επικάλυψη
Νερό 200 g Για την επικάλυψη

Εκτέλεση

Για το cake

Προσθέστε το λάδι και το νερό στον κάδο του μίξερ και τελευταίο το Bueno Cake. Αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 4 λεπτά.

Σερβίρετε τη ζύμη σε ένα ταψί 30x40 cm.

Φουρνίστε στους 165°C, για 35-40 λεπτά. Σιροπιάστε.

Για τη στρώση Waffle Milk
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος και τα βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων.

Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά.

Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

Για την γκανάζ επικάλυψης
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος και τα βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων.

Για την επικάλυψη
Βράστε το Eldorado με το νερό, προσθέστε το Paletta Cold Gel, ανακατέψτε και επικαλύψτε την κρέμα.

Bueno Fantasy