Κέικ Κέικ

Τούρτα Bueno

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Bueno Cake 1000 g για το κέικ
Ηλιέλαιο 250 g για το κέικ
Αυγά 250 g για το κέικ
Νερό 250 g για το κέικ
Νερό 500 g για την κρέμα
Minuta Ivoire 200 g για την κρέμα
Pasta Que Bueno 100 g για την κρέμα
Roma Top 250 g για την κρέμα
Crema Bueno Pronta 1000 g επικάλυψη
Arabesque Milk 34% 150 g επικάλυψη
Αφυδατωμένο τρίμμα Bueno Cake extra

Εκτέλεση

Cake

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Σερβίρετε σε τσέρκια της αρεσκείας σας και ψήστε στους 160°C για 45-50 λεπτά.

Κρέμα

Χτυπήστε στο μίξερ με το σύρμα, το νερό με την Minuta Ivoire για 5 λεπτά.
Προσθέστε την Pasta Que Bueno και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθεί στην κρεμά.
Προσθέστε την χτυπημένη σαντιγί Roma Top για να αφρατέψετε την κρέμα.

Επικάλυψη

Ζεσταίνετε και τα δύο υλικά στον φούρνο μικροκυμάτων. Επικαλύπτετε την τούρτα.

Μοντάρισμα

Κόβετε σε φέτες το Bueno Cake και τοποθετείτε 2 στρώσεις κρέμα και 3 στρώσεις cake. Μασκάρετε με την κρέμα, καταψύχετε. Επικαλύπτετε με την Crema Bueno
Pronta και επικαλύπτετε με το αφυδατωμένο τρίμμα Bueno Cake.

Τούρτα Bueno

Προϊόντα

Bueno Cake

Κέικ με γεμάτη γεύση και άρωμα bueno.