Κέικ Κέικ

Τάρτα bueno

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Bueno Cake mix 1.000 g Για το κέικ
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 250 g Για το κέικ
Αυγά 250 g Για το κέικ
Νερό 250 g Για το κέικ
Bueno Cake Mix 1.000 g Για την τάρτα
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής (μαλακό) 1.000 g Για την τάρτα
Μαργαρίνη Princess 800 g Για την τάρτα
Αυγά 200 g Για την τάρτα
Νερό 500 g Για την κρέμα
Minuta Ivoire 200 g Για την κρέμα
Casa Cream 35% 150 g Για την κρέμα
Pasta Que Bueno 70 g Για την κρέμα
Variegone Bueno extra υλικά
Καραμελωμένα φουντούκια extra υλικά

Εκτέλεση

Για το cake

Προσθέστε το λάδι και το νερό στον κάδο του μίξερ και τελευταίο το Bueno Cake. Αναμίξτε στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 4 λεπτά.

Σερβίρετε τη ζύμη σε ένα ταψί 30x40 cm.

Φουρνίστε στους 165°C, για 35-40 λεπτά.

Για την τάρτα
Προσθέστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε με φτερό για 3-4 λεπτά στην αργή ταχύτητα. Ξεκουράστε στο ψυγείο για 1 ώρα. Τοποθετήστε σε φόρμες της αρεσκείας σας.

Βάλτε τη ζύμη του κέικ στο 1/3 της φόρμας και ψήστε μαζί τάρτα και κέικ στους 160-170 °C περίπου για 18 λεπτά.

Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά.

Χτυπήστε ελαφρά την Casa Cream 35% και ενσωματώστε με την κρέμα και την Pasta Que Bueno.

Τάρτα bueno