Caramel cookie sticks
Caramel cookie sticks
Με σταγόνες καραμέλας.
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών |
|---|---|
| Caramel Cake | 1.000 g |
| Αλεύρι μαλακό ζαχαροπλαστικής | 350 g |
| Μαργαρίνη Princess | 400 g |
| Βούτυρο 99% | 100 g |
| Αυγά | 100 g |
| Μέλι ή Γλυκόζη | 150 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής και αναμίξτε τα με το «φτερό» για 2 λεπτά στην αργή ταχύτητα μέχρι να σχηματιστεί εύπλαστη και ομοιογενής ζύμη.
Απλώστε τη ζύμη σε λαμαρίνα σε πάχος 1,5-2 εκατοστά.
Φουρνίστε σε αερόθερμο φούρνο στους ±190°C για ±14 λεπτά ή εναλλακτικά για φούρνο τύπου «στατικό ταμπάνι» στους ±205°C στο πάνω μέρος και στους ±170°C στο κάτω μέρος για ±14 λεπτά.
Αφού κρυώσει, κόψτε σε ανάλογο σχήμα (sticks).
Παγώστε τα cookie sticks στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και στη συνέχεια περάστε τα στη σοκολάτα.
Διακοσμήστε κατά βούληση.
Προϊόντα
Caramel Cake
Μίγμα για κέικ με γεύση και ολόκληρα κομμάτια καραμέλας.
