Choco Orange Bliss
Choco Orange Bliss
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
|---|---|---|
| Choco Orange Cake | 1.000 g | Για το κέικ |
| Ηλιέλαιο | 250 g | Για το κέικ |
| Αυγά | 250 g | Για το κέικ |
| Νερό | 250 g | Για το κέικ |
| Νερό | 500 g | Για την κρέμα |
| Minuta Choco | 200 g | Για την κρέμα |
| Casa Cream 35% | 300g | Για την κρέμα |
| Chocolatier Choco Bisc | 500 g | Για το βούτηγμα Choco Bisc |
| Ηλιέλαιο | 50 g | Για το βούτηγμα Choco Bisc |
| Arabesque Dark 60% | 150 g | Για το βούτηγμα Choco Bisc |
| Fruitful Orange (γέμιση) | extra υλικά | |
| Κύβοι Black Line πορτοκάλι | extra υλικά |
Εκτέλεση
Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Βάλτε τη ζύμη σε ένα τσέρκι στα 2/3 του ύψους.
Ψήστε στους 160-170°C για 25-30 λεπτά.
Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Choco και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά.
Χτυπήστε ελαφρά την Casa Cream 35% και ενσωματώστε με την κρέμα.
Για το βούτηγμα Choco Bisc
Τοποθετήστε όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος και τα βάζουμε στο φούρνο μικροκυμάτων.
