Κέικ

Cocoa Pod

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Choco Orange Cake 1.000 g Για το κέικ
Ηλιέλαιο 250 g Για το κέικ
Αυγά 250 g Για το κέικ
Νερό 250 g Για το κέικ
Mama’s Cake 250 g Για το σαμπλέ
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής 250 g Για το σαμπλέ
Μαργαρίνη Princess 200 g Για το σαμπλέ
Αυγά 50 g Για το σαμπλέ
Νερό 500 g Για την κρέμα
Minuta Ivoire 200 g Για την κρέμα
Casa Cream 35% 250 g Για την κρέμα
Pasta Arancio Piu 70 g Για την κρέμα
Cacao Nibs 40 g Για την κρέμα
Spray βούτυρο κακάο κόκκινο extra υλικά (επικάλυψη)
Spray βούτυρο κακάο σοκολάτα extra υλικά (επικάλυψη)
Spray βούτυρο κακάο κίτρινο extra υλικά (επικάλυψη)

Εκτέλεση

Για το κέικ
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

Βάλτε τη ζύμη σε ένα τσέρκι στα 2/3 του ύψους.

Ψήστε στους 160-170°C για 25-30 λεπτά.

Για το σαμπλέ
Στον κάδο του μίξερ χτυπάτε όλα τα υλικά μαζί με το φτερό μέχρι να γίνει μια ομοιογενής ζύμη.

Ανοίγετε ανάμεσα σε 2 λαδόκολλες ζύμη πάχους 3mm, κόβετε με το επιθυμητό κουπ-πατ και ψήνετε στους 170 °C για περίπου 15’.

Για την κρέμα
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Arancio και ανακατέψτε.

Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

Cocoa Pod