Κέικ Κέικ

Choco orange brownies

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Choco Orange Cake 1000 g
Μαργαρίνη Princess 280 g
Αυγά 100 g
Νερό 60 g
Arabesque Dark 60% (λιωμένη) 200 g extra
Καρύδι 140 g extra
Chocolatier Delicecover Choco επικάλυψη

Εκτέλεση

Προσθέστε τα βασικά υλικά της συνταγής στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 4 λεπτά στην γρήγορη ταχύτητα.
Στο τέλος της ανάμιξης προσθέστε τα extra υλικά και συνεχίστε για λίγο την ανάμιξη, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Σερβίρετε σε ταψί διαστάσεων 20x15 cm με αντικολλητικό χαρτί και φουρνίστε στους 180°C για 22-25 λεπτά.
Λιώστε το Chocolatier Delicecover Choco στους 40-45°C και αφού κρυώσουν τα brownies
επικαλύπτετε και κόβετε στο επιθυμητό μέγεθος.

Choco orange brownies