Κέικ Κέικ

Soft Cookie Caramel Butterscotch

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Daily Moist Cake 500 g
Αλεύρι 70% 180 g
Μαργαρίνη Princess 260 g
Αυγά 70 g
Γλυκόζη 150 g
Pasta Caramel Butterscotch 100 g

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» έως ότου δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη ζύμη.

Μεριδοποιήστε σε τεμάχια 100 g.

Φουρνίστε στους 200 °C για 10 λεπτά.

Διακοσμήστε με Variegone Dulce di Latte.

Soft Cookie Caramel Butterscotch