

Soft Cookie Cookies and Cream
Soft Cookie Cookies and Cream
Με το Daily Moist Cake!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Daily Moist Cake | 500 g | White Soft Cookie |
Αλεύρι 70% | 180 g | White Soft Cookie |
Μαργαρίνη Princess | 260 g | White Soft Cookie |
Αυγά | 70 g | White Soft Cookie |
Γλυκόζη | 150 g | White Soft Cookie |
Daily Moist Choco Cake | 500 g | Chocolate Soft Cookie |
Αλεύρι 70% | 180 g | Chocolate Soft Cookie |
Μαργαρίνη Princess | 260 g | Chocolate Soft Cookie |
Αυγά | 70 g | Chocolate Soft Cookie |
Γλυκόζη | 150 g | Chocolate Soft Cookie |
«έτοιμο» Soft Cookie Daily White | 500 g | Συνδεσμολογία συνταγής |
«έτοιμο» Soft Cookie Daily Choco | 180 g | Συνδεσμολογία συνταγής |
Τυρί κρέμα | 200 g | Συνδεσμολογία συνταγής |
Εκτέλεση
Εκτέλεση White Soft Cookie
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» έως ότου δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη ζύμη.
Εκτέλεση Chocolate Soft Cookie
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» έως ότου δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη ζύμη.
Εκτέλεση συνδεσμολογίας
Ανακατέψτε όλα τα ύλικά σε μια μπασίνα με το χέρι εώς ότου δημιουργηθεί διχρωμία.
Μεριδοποιήστε σε τεμάχια 100 g.
Φουρνίστε στους 200 °C για 12 λεπτά.
Διακοσμήστε με chocolatier cookies and cream.
