Κέικ Κέικ

Soft Cookie Cookies and Cream

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Daily Moist Cake 500 g White Soft Cookie
Αλεύρι 70% 180 g White Soft Cookie
Μαργαρίνη Princess 260 g White Soft Cookie
Αυγά 70 g White Soft Cookie
Γλυκόζη 150 g White Soft Cookie
Daily Moist Choco Cake 500 g Chocolate Soft Cookie
Αλεύρι 70% 180 g Chocolate Soft Cookie
Μαργαρίνη Princess 260 g Chocolate Soft Cookie
Αυγά 70 g Chocolate Soft Cookie
Γλυκόζη 150 g Chocolate Soft Cookie
«έτοιμο» Soft Cookie Daily White 500 g Συνδεσμολογία συνταγής
«έτοιμο» Soft Cookie Daily Choco 180 g Συνδεσμολογία συνταγής
Τυρί κρέμα 200 g Συνδεσμολογία συνταγής

Εκτέλεση

Εκτέλεση White Soft Cookie​

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» έως ότου δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη ζύμη.

Εκτέλεση Chocolate Soft Cookie​

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» έως ότου δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη ζύμη.

Εκτέλεση συνδεσμολογίας

Ανακατέψτε όλα τα ύλικά σε μια μπασίνα με το χέρι εώς ότου δημιουργηθεί διχρωμία.

Μεριδοποιήστε σε τεμάχια 100 g.

Φουρνίστε στους 200 °C για 12 λεπτά.

Διακοσμήστε με chocolatier cookies and cream.

Soft Cookie Cookies and Cream