Κέικ Κέικ

Soft Cookie Pistachio

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Daily Moist Cake 500 g
Αλεύρι 70% 180 g
Μαργαρίνη Princess 260 g
Αυγά 70 g
Γλυκόζη 150 g
Pasta Pistachio Vero 100 g

Εκτέλεση

Εκτέλεση 

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» έως ότου δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη ζύμη.

Μεριδοποιήστε σε τεμάχια 100 g.

Φουρνίστε στους 200 °C για 10 λεπτά.

Διακοσμήστε με Chocolatier Pistachio.

Soft Cookie Pistachio