

Soft Cookie Vaniglia Tahiti
Soft Cookie Vaniglia Tahiti
Με το Daily Moist Cake!
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Daily Moist Cake | 500 g |
Αλεύρι 70% | 180 g |
Μαργαρίνη Princess | 260 g |
Αυγά | 70 g |
Γλυκόζη | 150 g |
Pasta Vaniglia Tahiti | 60 g |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» έως ότου δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη ζύμη.
Μεριδοποιήστε σε τεμάχια 100 g.
Φουρνίστε στους 200 °C για 10 λεπτά.
Διακοσμήστε με Chocolatier Avorio και Biscotto di Meliga.
