Κέικ Κέικ

Soft Cookie Vaniglia Tahiti

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Daily Moist Cake 500 g
Αλεύρι 70% 180 g
Μαργαρίνη Princess 260 g
Αυγά 70 g
Γλυκόζη 150 g
Pasta Vaniglia Tahiti 60 g

Εκτέλεση

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» έως ότου δημιουργηθεί μια ομοιόμορφη ζύμη.

Μεριδοποιήστε σε τεμάχια 100 g.

Φουρνίστε στους 200 °C για 10 λεπτά.

Διακοσμήστε με Chocolatier Avorio και Biscotto di Meliga.

Soft Cookie Vaniglia Tahiti