Κέικ
Βασιλόπιτα

Με υπέροχο άρωμα και κύβους πορτοκαλιού.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Double Cream Muffin 1.000 g
Ηλιέλαιο 400 g
Νερό 400 g
Αυγά 100 g
Black Line Πορτοκάλι σε κύβους 100 g
Αμύγδαλα 150 g
Μαχλέπι 5 g
Κανέλα 2 g
Γαρύφαλλο 1 g
Μοσχοκάρυδο 2 g
Μαστίχα 1 g
Βανίλια 1 g

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής, εκτός από τους κύβους πορτοκάλι και τα αμύγδαλα και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

    Στο τέλος της ανάμιξης προσθέστε τους κύβους πορτοκάλι και τα αμύγδαλα και αναμίξτε όλα τα υλικά μαζί για 1 λεπτό ακόμα.

    Σερβίρετε τη ζύμη σε τσέρκι ή χάρτινη φόρμα της επιλογής σας μέχρι τη μέση.

    Φουρνίστε στους 150°C για 50-60 λεπτά ανάλογα με το βάρος.

    Διακοσμήστε με Fondant και Digestive Cookies.

Περισσότερες Πληροφορίες

Tip

Μπορείτε να προετοιμάσετε και να αποθηκεύσετε το μίγμα μπαχαρικών σε δοχείο ώστε να είναι έτοιμο προς χρήση.

Βασιλόπιτα