![Κέικ Κέικ](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/@@images/image-1280-b2ba5010a21fe591fd3b6511074c8265.png)
![Κέικ Κέικ](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/@@images/image-768-d3b70e3803d2ce82fdd4fe9794ecedda.png)
Double Cream Muffin
Double Cream Muffin
Απολαυστικά muffins με κρεμώδη υφή.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Double Choco Muffin | 1.000 g |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 400 g |
Νερό | 400 g |
Αυγά (προαιρετικά) | 100 g |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Προσθέστε στη ζύμη κατά βούληση σταγόνες σοκολάτας, ξηρούς καρπούς ή άλλες προσθήκες και ανακατέψτε καλά.
Σερβίρετε τη ζύμη στις κατάλληλες φόρμες “Muffin trays” και φουρνίστε στους 180 - 200°C για χρόνο ανάλογο με το βάρος τους.
Ιδανικά φουρνίστε στους 190 °C για 22 λεπτά (muffins βάρους 75 g).
![Double Cream Muffin](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/double-cream-muffin-couble-choco-muffin/double-cream-muffin/@@images/image-400-8e1b3937d2ce05a60590c390f07be5f3.png)
Προϊόντα
Double Cream Muffin
Μίγμα για αυθεντικά muffin βανίλιας με κρεμώδη υφή.