Κέικ
Tiramisu

Από το αμερικάνικου τύπου cream cake. - Dream Cream Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Dream Cream Cake 1.000 gr υλικά σαβαγιάρ
Αυγά 500 gr υλικά σαβαγιάρ
Νερό 140 gr υλικά σαβαγιάρ
Velex 60 gr υλικά σαβαγιάρ
Minuta Ivoire 500 gr υλικά κρέμας
Γάλα 800 gr υλικά κρέμας
Νερό 400 gr υλικά κρέμας
Casa Cream 600 gr υλικά κρέμας
Tiramisu (πάστα) 60 - 80 gr υλικά κρέμας

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το σαβουαγιάρ στον κάδο του μίξερ και χτυπήστε 6 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα με σύρμα.

    Κόψτε με κορνέ Νο 10 σε μέγεθος κατά βούληση και ψήστε στους 220°C για 8-9 λεπτά σε αερόθερμο και στους 220°C σε ταμπανωτό για περίπου 6 λεπτά.

    Αφού κρυώσουν σιροπιάστε σε σιρόπι καφέ και τοποθετήστε στα ποτήρια.
    Με τη βοήθεια μιας σακούλας και ενός κορνέ Νο 10 βάλτε στο ποτηράκι την κρέμα και κοσκινίστε με αντι-υγρασιακό κακάο.

Tiramisu