Κέικ
Lemon Pie

Από το αμερικάνικου τύπου cream cake. - Dream Cream Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Dream Cream Cake 1.000 gr υλικά cake
Αυγά 325 gr υλικά cake
Λάδι 360 gr υλικά cake
Νερό 280 gr υλικά cake
Presta Lemon 300 gr υλικά κρέμας
Fruitful Lemon 300 gr υλικά κρέμας
Digestive Cookies 1.000 gr υλικά κράμπλ
Μαργαρίνη Princess 350 gr υλικά κράμπλ
Νερό (70 °C) 150 gr υλικά μαρέγκας
Ζάχαρη 130 gr υλικά μαρέγκας
Bianca GR 100 gr υλικά μαρέγκας

Εκτέλεση

    Προσθέστε τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Για το κραμπλ: Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο μίξερ και αναμείξτε τα στην αργή ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί το κραμπλ.

    Για την κρέμα: Ανακατέψτε σε ένα σκεύος με μια μαρίζ την Presta Lemon και το Fruitful Lemon, μέχρι να γίνουν και τα δύο υλικά μια ομοιόμορφη κρέμα.

    Για τη μαρέγκα: Χτυπήστε στο μίξερ με το σύρμα, όλα τα υλικά μαζί στη γρήγορη ταχύτητα για 4’.

    Σε μια φόρμα σιλικόνης τοποθετούμε λίγο κραμπλ και σκεπάζουμε με μικρή ποσότητα Dream Cream Cake.

    Στο 1 kg ζύμης προσθέτουμε 80 gr Limone Piu (πάστα παγωτού).

    Προσθέτουμε ξανά Dream cream cake.

    Ψήνουμε στους 165°C για 23-25 λεπτά.

    Αφού κρυώσουν, τα βγάζουμε και τα γαρνίρουμε καίγοντας με φλόγιστρο τη μαρέγκα.

Lemon Pie