Κέικ
Speculoos Layered Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Dream Cream Cake 1.000 gr υλικά cake
Αυγά 325 gr υλικά cake
Ηλιέλαιο 360 gr υλικά cake
Νερό 280 gr υλικά cake
Μαργαρίνη Princess 500 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Dip White 1.000 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Fine Cream Fresh Dairy 100 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Speculoos Cookie (πάστα) 100 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Variegone Speculoos Cookie 250 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Dip White 300 gr υλικά επικάλυψης
Ηλιέλαιο 100 gr υλικά επικάλυψης
Scaldis Milk 150 gr υλικά επικάλυψης
Variegone Speculoos Cookie 250 gr υλικά επικάλυψης
Μπισκότα extra υλικά

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το cake στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για 5 λεπτά. Σερβίρετε την ρευστή ζύμη σε τσέρκια της επιλογής σας γεμίζοντάς τα έως τα 2/3 του ύψους τους .

    Φουρνίστε στους 160°C  για 45-50 λεπτά και αφού κρυώσουν κόψτε τα σε φέτες πάχους 2 cm.

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά για τη βουτυρόκρεμα στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα έως ότου η κρέμα αφρατέψει καλά και έχει μια λεία υφή.

    Συνθέστε τις φέτες διαδοχικά με την βουτυρόκρεμα πάχους 1 cm .

    Ολοκληρώστε τα layered cakes με την βουτυρόκρεμα.

    Στρώστε όλη την επάνω επιφάνεια με την επικάλυψη  και αφήστε να τρέξει σε όλες τις πλευρές.

    Διακοσμήστε με σπασμένα μπισκότα.

Speculoos Layered Cake