Κέικ
Βασιλόπιτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Grand Carrot Cake 750 g
Ηλιέλαιο 100 g
Νερό 100 g
Γλυκόζη 100 g
Καρότα 350 g
Τζίντζερ τριμμένο 50 g
ή τζίντζερ σκόνη 25 g
Ξύσμα από 2 lime
Χυμό από 2 lime

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ ζαχαροπλαστικής, εκτός από τα καρότα και αναμίξτε τα με το «φτερό» για 3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

    Προσθέστε και τα καρότα και αναμίξτε όλα τα υλικά μαζί για 2 λεπτά ακόμα.

    Σερβίρετε τη ζύμη σε τσέρκι ή χάρτινη φόρμα της επιλογής σας μέχρι τη μέση.

    Φουρνίστε στους 150°C για 50-60 λεπτά ανάλογα με το βάρος.

    Διακοσμήστε με Dip White και Digestive Cookies.

Βασιλόπιτα