Grand Carrot Cake
Grand Carrot Cake
Μίγμα για την παρασκευή κέικ καρότου και καρυδόπιτας.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Grand Carrot Cake | 700 g | |
Μαργαρίνη ζαχ/κής | 100 g | |
Νερό | 100 g | |
Γλυκόζη | 100 g | |
Καρότα (τριμμένα) | 350 g | |
Ανανάς (σε κομματάκια στραγγισμένα) | 90 g | |
Καρύδια (σε κομματάκια) | 90 g | |
Fondant | διακόσμηση | |
Καρύδια | διακόσμηση |
Εκτέλεση
Αναμίξτε αρχικά το νερό , τη μαργαρίνη και τη γλυκόζη στον κάδο του μίξερ με το «φτερό», στην αργή ταχύτητα.
Προσθέστε το Grand Carrot Cake και συνεχίστε την ανάμιξη στη μεσαία ταχύτητα για 4-5 λεπτά. Η ζύμη θα γίνει αρκετά απαλή και σχετικά «βαριά».
Ένα λεπτό πριν το τέλος προσθέστε τα καρότα, τον ανανά και τα καρύδια και ολοκληρώστε την ανάμιξή τους στην αργή ταχύτητα.
Σερβίρετε τη ζύμη σε φόρμες της επιλογής σας, γεμίζοντάς τις μέχρι τα 2/3 του όγκου τους.
Φουρνίστε στους 180-190°C για 45-50 λεπτά.
Αφού κρυώσουν, τα κέικ είναι έτοιμα για διακόσμηση και για διάθεση.
Προϊόντα
Grand Carrot Cake
Μίγμα για κέικ καρότου και καρυδόπιτα.