Κέικ

Grand Carrot Cake

Μίγμα για την παρασκευή κέικ καρότου και καρυδόπιτας.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Grand Carrot Cake 700 g
Μαργαρίνη ζαχ/κής 100 g
Νερό 100 g
Γλυκόζη 100 g
Καρότα (τριμμένα) 350 g
Ανανάς (σε κομματάκια στραγγισμένα) 90 g
Καρύδια (σε κομματάκια) 90 g
Fondant διακόσμηση
Καρύδια διακόσμηση

Εκτέλεση

    Αναμίξτε αρχικά το νερό , τη μαργαρίνη και τη γλυκόζη στον κάδο του μίξερ με το «φτερό», στην αργή ταχύτητα.

    Προσθέστε το Grand Carrot Cake και συνεχίστε την ανάμιξη στη μεσαία ταχύτητα για 4-5 λεπτά. Η ζύμη θα γίνει αρκετά απαλή και σχετικά «βαριά».

    Ένα λεπτό πριν το τέλος προσθέστε τα καρότα, τον ανανά και τα καρύδια και ολοκληρώστε την ανάμιξή τους στην αργή ταχύτητα.

    Σερβίρετε τη ζύμη σε φόρμες της επιλογής σας, γεμίζοντάς τις μέχρι τα 2/3 του όγκου τους.

    Φουρνίστε στους 180-190°C για 45-50 λεπτά.

    Αφού κρυώσουν, τα κέικ είναι έτοιμα για διακόσμηση και για διάθεση.

Grand carrot cake