Greek Orange Pie πορτοκαλόπιτα
Greek Orange Pie πορτοκαλόπιτα
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν | 
|---|---|---|
| Greek Orange Pie | 1.000 g | Για την πορτοκαλόπιτα | 
| Λάδι | 250 g | Για την πορτοκαλόπιτα | 
| Αυγό | 250 g | Για την πορτοκαλόπιτα | 
| Νερό | 275 g | Για την πορτοκαλόπιτα | 
| Κρέμα γάλακτος (32%) Casa Cream | 50 g | Για την πορτοκαλόπιτα | 
| Βούτυρο λιωμένο 82% | 50 g | Για την πορτοκαλόπιτα | 
| Ζάχαρη | 150 g | Για το σιρόπι | 
| Νερό | 100 g | Για το σιρόπι | 
| Ιμβερτοζάχαρο | 75 g | Για το σιρόπι | 
| Ξύσμα από πορτοκάλι | Για το σιρόπι | 
Εκτέλεση
Προσθέστε πρώτα τα υγρά και τελευταίο το μίγμα, αναμίξτε ελαφρά το πολύ για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα του μίξερ, με το "φτερό" ή "στο χέρι" ανακατεύοντας με μια σπάτουλα.
Σερβίρετε αμέσως σε ταψί.
Φουρνίστε στους 170°C, για 47-50 λεπτά σε ταμπανωτό φούρνο, μέχρι να ροδίσει.
Προαιρετικά σιροπιάστε αμέσως μετά το ξεφούρνισμα, με λίγο κρύο σιρόπι.
                Προϊόντα
Greek Orange Pie
Μίγμα για την παρασκευή παραδοσιακής πορτοκαλόπιτας.
