Κέικ Κέικ

Τούρτα Green Matcha

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Green Matcha Tea Cake 1000 g για το κέικ
Αυγά 350 g για το κέικ
Λάδι 300 g για το κέικ
Νερό 200 g για το κέικ
Cheesecake Mix 1000 g για την κρέμα
Κρέμα γάλακτος (κρύα) 3000 g για την κρέμα
Masca Lime 1000 g επικάλυψη
Νερό 100 g επικάλυψη
Αφυδατωμένο τρίμμα Green Matcha Tea Cake extra

Εκτέλεση

Cake

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 4 λεπτά.
Στη συνέχεια σερβίρετε σε τσέρκι της αρεσκείας σας και ψήνετε στους 160 °C για 45-50 λεπτά.

Κρέμα

Διαλύστε το Cheesecake Mix στην κρέμα και αναμίξτε τα υλικά για 1 λεπτό στη γρήγορη ταχύτητα του μίξερ με το σύρμα.

Επικάλυψη

Ζεστάνετε τη Masca Lime με το νερό και επικαλύψτε.

Μοντάρισμα

Κόβετε σε φέτες το Green Matcha Tea Cake και τοποθετείτε 2 στρώσεις κρέμα και 3 στρώσεις cake. Μασκάρετε με την κρέμα, καταψύχετε. Επικαλύπτετε με την Masca Lime και επικαλύπτετε με το αφυδατωμένο τρίμμα Green Matcha Tea Cake.

Τούρτα Green Matcha