Κέικ
Exotic

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Green Matcha Tea Cake 1.000 gr υλικά cake
Αυγά 350 gr υλικά cake
Λάδι 300 gr υλικά cake
Νερό 200 gr υλικά cake
Minuta Ivoire 500 gr υλικά κρέμας
Νερό 800 gr υλικά κρέμας
Γάλα 400 gr υλικά κρέμας
Roma top 300 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream 35% 300 gr υλικά αφρατέματος
Coco Piu (πάστα) 140 gr υλικά αφρατέματος
Masca Lime 1.000 gr υλικά επικάλυψης
Νερό 100 gr υλικά επικάλυψης
Décor Icing White extra υλικά
Fruit Filling Mango Chunks extra υλικά

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το cake στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για περίπου 6 λεπτά.

    Ψήστε στους 165 °C για 35-37 λεπτά περίπου.

    Ετοιμάστε την κρέμα αφρατεύοντας την.

    Κόψτε το cake με ένα στρογγυλό κουπάτ.

    Τοποθετήστε σε μία φόρμα σιλικόνης με σχήμα ημισφαίριο το Fruit Filling Mango Chunks. Προσθέστε την κρέμα μέχρι τη μέση και στη συνέχεια τοποθετήστε ένα κομμάτι cake. Γεμίστε με κρέμα και κλείστε με τις στρογγυλές βάσεις cake.

    Καταψύξτε.

    Ξεφορμάρετε και επικαλύψτε με Masca Lime (αραιωμένη με νερό) .

    Διακοσμήστε με Décor Icing White.

Περισσότερες Πληροφορίες

Exotic