Κέικ Κέικ

Matcha Layered Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Green Matcha Tea Cake 1.000 g για το matcha cake
Αυγά 350 g για το matcha cake
Λάδι 300 g για το matcha cake
Νερό 200 g για το matcha cake
Γιαούρτι 5% 80 g για το matcha cake
Pasta Limone Piu 30 g για το matcha cake
Velex 15 g για το matcha cake
Ζάχαρη άχνη 125 g για την κρέμα
Μαργαρίνη Princess 125 g για την κρέμα
Τυρί Philadelphia 500 g για την κρέμα
Βανίλια κατά βούληση για την κρέμα

Εκτέλεση

Cake

Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το φτερό για 4 λεπτά.

Στη συνέχεια σερβίρετε σε ταψί με αντικολλητικό χαρτί με διαστάσεις 30×40cm.

Ψήστε στους 145°C για 35-40 λεπτά.

Κρέμα

Τοποθετήστε τη ζάχαρη με τη μαργαρίνη Princess και αφρατέψτε με το «φτερό».

Προσθέστε το τυρί Philadelphia με τη βανίλια και συνεχίστε την ανάμειξη μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Μοντάρισμα

Αφού κρυώσουν αφαιρέστε τη σκούρα επιφάνεια και «μοντάρετέ» τα μεταξύ τους με την κρέμα ψυγείου.

Επικαλύψτε με κρέμα.

Aφήστε το στο ψυγείο μέχρι να σφίξει.

Matcha Layered Cake