Κέικ Κέικ

Matcha Opera

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Green Matcha Tea Cake 500 g Για το κέικ
Αυγά 175 g Για το κέικ
Λάδι 150 g Για το κέικ
Νερό 100 g Για το κέικ
Ξύσμα λεμονιού (προαιρετικά) Για το κέικ
Νερό 500 g Για την κρέμα βατόμουρο
Minuta Ivoire 200 g Για την κρέμα βατόμουρο
Casa Cream 35% 250 g Για την κρέμα βατόμουρο
Pasta Lampone Piu 70 g Για την κρέμα βατόμουρο
Νερό 500 g Για την κρέμα βανίλια
Minuta Ivoire 200 g Για την κρέμα βανίλια
Casa Cream 35% 250 g Για την κρέμα βανίλια
Pasta Vaniglia Tahiti 70 g Για την κρέμα βανίλια
Masca πορτοκάλι 500 g extra υλικά (επικάλυψη)
Ιμβερτοζάχαρο 35 g extra υλικά (επικάλυψη)

Εκτέλεση

Για το cake
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για περίπου 6 λεπτά. Τοποθετήστε σε ταψί 60x40 cm και ψήστε στους 160 °C για 12-15 λεπτά περίπου.

Για την κρέμα βατόμουρο
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Lampone και ανακατέψτε.

Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

Για την κρέμα βανίλια
Τοποθετήστε το νερό στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Minuta Ivoire και «χτυπήστε» με το «σύρμα» στη δυνατή ταχύτητα για 4- 5 λεπτά. Προσθέστε την Pasta Vaniglia Tahiti και ανακατέψτε.

Χτυπήστε ελαφρά τα υλικά αφρατέματος και ενσωματώστε με την κρέμα.

Για την επικάλυψη

Ζεσταίνετε και τα δύο υλικά μαζί στους 38-40 °C.

Matcha Opera