Κέικ
Matcha Tea Layered Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Green Matcha Tea Cake 1.000 gr υλικά cake
Λάδι 300 gr υλικά cake
Αυγά 350 gr υλικά cake
Νερό 200 gr υλικά cake
Μαργαρίνη Princess 500 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Dip White 1.000 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Fine Cream Fresh Dairy 100 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Limone Piu (πάστα) – προαιρετικά 40 - 60 gr υλικά κρέμας Dip (βουτυρόκρεμας)
Digestive Cookies 500 gr υλικά crumble
Μαργαρίνη Princess 80 gr υλικά crumble
Χρώμα πράσινο λιποδιάλυτο υλικά crumble
Ζάχαρη κρυσταλλική extra υλικά
Χρώμα πράσινο λιποδιάλυτο extra υλικά
Scaldis White extra υλικά

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το cake στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για περίπου 6 λεπτά.

    Σερβίρετε την ρευστή ζύμη σε τσέρκια της επιλογής σας γεμίζοντάς τα έως τα 2/3 του ύψους τους.

    Ψήστε στους 160 °C για 45-50 λεπτά και αφού κρυώσουν κόψτε τα σε φέτες πάχους 2 cm.

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά για τη βουτυρόκρεμα στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα στην γρήγορη ταχύτητα έως ότου η κρέμα αφρατέψει καλά και έχει μια λεία υφή.

    Για το crumble αναμείξτε με το φτερό όλα τα υλικά στο μίξερ. Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 13-15 λεπτά.

    Συνθέστε τις φέτες διαδοχικά με την βουτυρόκρεμα πάχους 1 cm .

    Επικαλύψτε το layered cake με την βουτυρόκρεμα και καταψύξτε για λίγα λεπτά.

    Πασπαλίστε με την χρωματισμένη ζάχαρη και διακοσμήστε με τη χρωματισμένη Scaldis White και τα βραχάκια του crumble.

Πληροφορίες Προϊόντος

Matcha Tea Layered Cake

Products in this recipe

Green Matcha Tea Cake

Μίγμα για κέικ και muffin με πράσινο τσάι matcha.