Κέικ
Matcha Tea Raspberry

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Green Matcha Tea Cake 1.000 gr υλικά cake
Αυγά 350 gr υλικά cake
Λάδι 300 gr υλικά cake
Νερό 200 gr υλικά cake
Minuta Cream 500 gr υλικά κρέμας
Νερό 800 gr υλικά κρέμας
Γάλα 400 gr υλικά κρέμας
Roma top 300 gr υλικά αφρατέματος
Casa Cream 35% 300 gr υλικά αφρατέματος
Pistacchio Egina (πάστα) 180 gr υλικά αφρατέματος
Fruit Filling Raspberry extra υλικά
Scaldis White extra υλικά

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά για το cake στο μίξερ και αναμίξτε τα στη μεσαία ταχύτητα με το «φτερό» για περίπου 6 λεπτά.

    Ψήστε στους 165 °C για 35-37 λεπτά περίπου και αφού κρυώσει καλά στρώστε μια χοντρή βάση σε ένα τετράγωνο τσέρκι.

    Στρώστε την αφρατεμένη κρέμα και βάλτε το να παγώσει.

    Αφού αφαιρέσετε το τσέρκι βάλτε μια λεπτή στρώση Fruit Filling Raspberry και κόψτε στην επιθυμητή διάσταση.

    Διακοσμήστε με Scaldis White.

Matcha Tea Raspberry