Κέικ
Καρυδόπιτα

Ένα εξαιρετικό επιδόρπιο για τους χειμερινούς μήνες.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Karidi Primo 1.000 g
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 380 g
Νερό 380 g
Καρύδι τρίμμα (προαιρετικά) 200 g
Σιρόπι ±1.200 , 28-29 °C (γράδα)

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 3 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα, προσθέτοντας το καρύδι στο τέλος.

    Σερβίρετε τη ζύμη στα σκεύη ψησίματος γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.

    Ψήστε στους 160°C για 45 λεπτά με τάμπερ ανοιχτό.

    Μετά το ξεφούρνισμα, χαράξτε και σιροπιάστε την καρυδόπιτα είτε προσθέτοντας κρύο σιρόπι στη ζεστή καρυδόπιτα είτε προσθέτοντας ζεστό σιρόπι σε κρύα καρυδόπιτα.

Καρυδόπιτα

Products in this recipe

Karidi Primo

Μίγμα για καρυδόπιτα, καθώς και για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών με καρύδι.