Κέικ
Κορμός καρυδιού

Μια εύκολη εφαρμογή που απαιτεί ελάχιστα υλικά.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Karidi Primo 1.200 g υλικά ζύμης
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 450 g υλικά ζύμης
Νερό 400 g υλικά ζύμης
Mousse Du Chef 1.000 g υλικά γέμισης
Πλήρες γάλα 1.600 g υλικά γέμισης

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά της ζύμης στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

    Απλώστε τη ζύμη σε φύλλο σιλικόνης σε στρώση πάχους 4-5 χιλιοστών.

    Ψήστε στους 170°C για 8-10 λεπτά.

    Τοποθετήστε το γάλα στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Mousse du Chef  και χτυπήστε με το σύρμα για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 5-7 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα.

    Αφού κρυώσει το ψημένο «φύλλο», απλώστε ομοιόμορφα στην ψημένη ζύμη τη γέμιση και ρολλάρετε, ώστε να δημιουργηθεί ο κορμός. Προαιρετικά, μπορείτε να ενισχύσετε τη γέμιση απλώνοντας και μια στρώση Chocolatier Choco Bisc (αφράτο τραγανό μαύρο μπισκότο σε σάλτσα σοκολάτας).

    Τοποθετήστε τον κορμό στο ψυγείο για να κρυώσει.

Κορμός καρυδιού