![Κέικ Κέικ](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/@@images/image-1280-b2ba5010a21fe591fd3b6511074c8265.png)
![Κέικ Κέικ](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/@@images/image-768-d3b70e3803d2ce82fdd4fe9794ecedda.png)
Κορμός καρυδιού
Κορμός καρυδιού
Μια εύκολη εφαρμογή που απαιτεί ελάχιστα υλικά.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Karidi Primo | 1.200 g | υλικά ζύμης |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 450 g | υλικά ζύμης |
Νερό | 400 g | υλικά ζύμης |
Mousse Du Chef | 1.000 g | υλικά γέμισης |
Πλήρες γάλα | 1.600 g | υλικά γέμισης |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά της ζύμης στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Απλώστε τη ζύμη σε φύλλο σιλικόνης σε στρώση πάχους 4-5 χιλιοστών.
Ψήστε στους 170°C για 8-10 λεπτά.
Τοποθετήστε το γάλα στον κάδο του μίξερ, προσθέστε τη Mousse du Chef και χτυπήστε με το σύρμα για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 5-7 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα.
Αφού κρυώσει το ψημένο «φύλλο», απλώστε ομοιόμορφα στην ψημένη ζύμη τη γέμιση και ρολλάρετε, ώστε να δημιουργηθεί ο κορμός. Προαιρετικά, μπορείτε να ενισχύσετε τη γέμιση απλώνοντας και μια στρώση Chocolatier Choco Bisc (αφράτο τραγανό μαύρο μπισκότο σε σάλτσα σοκολάτας).
Τοποθετήστε τον κορμό στο ψυγείο για να κρυώσει.
![Κορμός καρυδιού](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/karidi-primo/kormos-karydioy/@@images/image-400-8e1b3937d2ce05a60590c390f07be5f3.png)
Προϊόντα
Karidi Primo
Μίγμα για καρυδόπιτα, καθώς και για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών με καρύδι.