Κέικ
Muffin καρυδιού

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Karidi Primo 1.000 g
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 400 g
Νερό 400 g

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

    Προσθέστε στη ζύμη κατά βούληση σταγόνες σοκολάτας, ξηρούς καρπούς ή άλλες προσθήκες και ανακατέψτε καλά.

    Σερβίρετε τη ζύμη σε φόρμες “Tulip Muffin Cups” και ψήστε στους 185 - 190°C. Για muffin βάρους 90-100 g φουρνίστε για 30-35 λεπτά.

     

Muffin καρυδιού

Products in this recipe

Karidi Primo

Μίγμα για καρυδόπιτα, καθώς και για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών με καρύδι.