![Κέικ Κέικ](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/@@images/image-1280-b2ba5010a21fe591fd3b6511074c8265.png)
![Κέικ Κέικ](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/@@images/image-768-d3b70e3803d2ce82fdd4fe9794ecedda.png)
Νουά καρυδιού
Νουά καρυδιού
Τραγανό απέξω, μαλακό από μέσα.
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών |
---|---|
Karidi Primo | 1.200 g |
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) | 400 g |
Νερό | 400 g |
Velex | 50 g |
Καρύδια | 200-300 g |
Chocolatier Chocomit (προαιρετικά) | κατά βούληση |
Dip Choco (προαιρετικά) | κατά βούληση |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα για 8 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Κόψτε με κορνέ ζαχαροπλαστικής (σε τεμάχια πάχους 5mm).
Ψήστε στους 200°C για 8-10 λεπτά με ντάμπερ ανοιχτό.
Αφού κρυώσουν, κολλήστε τα νουά μεταξύ τους με Chocolatier Chocomit και βουτήξτε τη μισή επιφάνεια σε Dip Choco.
![Νουά καρυδιού](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/karidi-primo/noya-karydioy/@@images/image-400-8e1b3937d2ce05a60590c390f07be5f3.png)
Προϊόντα
Karidi Primo
Μίγμα για καρυδόπιτα, καθώς και για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών με καρύδι.