Κέικ
Νουά καρυδιού

Τραγανό απέξω, μαλακό από μέσα.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Karidi Primo 1.200 g
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 400 g
Νερό 400 g
Velex 50 g
Καρύδια 200-300 g
Chocolatier Chocomit (προαιρετικά) κατά βούληση
Dip Choco (προαιρετικά) κατά βούληση

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα για 8 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

    Κόψτε με κορνέ ζαχαροπλαστικής (σε τεμάχια πάχους 5mm).

    Ψήστε στους 200°C για 8-10 λεπτά με ντάμπερ ανοιχτό.

    Αφού κρυώσουν, κολλήστε τα νουά μεταξύ τους με Chocolatier Chocomit και βουτήξτε τη μισή επιφάνεια σε Dip Choco.

Νουά καρυδιού