Κέικ Κέικ

Νουά καρυδιού

Τραγανό απέξω, μαλακό από μέσα.

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Karidi Primo 1.200 g
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 400 g
Νερό 400 g
Velex 50 g
Καρύδια 200-300 g
Chocolatier Chocomit (προαιρετικά) κατά βούληση
Dip Choco (προαιρετικά) κατά βούληση

Εκτέλεση

Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το σύρμα για 8 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

Κόψτε με κορνέ ζαχαροπλαστικής (σε τεμάχια πάχους 5mm).

Ψήστε στους 200°C για 8-10 λεπτά με ντάμπερ ανοιχτό.

Αφού κρυώσουν, κολλήστε τα νουά μεταξύ τους με Chocolatier Chocomit και βουτήξτε τη μισή επιφάνεια σε Dip Choco.

Νουά καρυδιού

Προϊόντα

Karidi Primo

Μίγμα για καρυδόπιτα, καθώς και για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών με καρύδι.