Κέικ
Αμυγδαλόπιτα

Με στραγγιστό γιαούρτι. - Mama's Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama's Cake 1.000 gr υλικά αμυγδαλόπιτας
Almond Filling (σε σκόνη) 100 gr υλικά αμυγδαλόπιτας
Γιαούρτι στραγγιστό 50 gr υλικά αμυγδαλόπιτας
Hλιέλαιο 400 gr υλικά αμυγδαλόπιτας
Νερό 400 gr υλικά αμυγδαλόπιτας
Χυμός λεμόνι 15 gr υλικά αμυγδαλόπιτας
Ξύσμα λεμόνι 20 gr υλικά αμυγδαλόπιτας
Ψημένο αμύγδαλο σπασμένο 100 gr υλικά αμυγδαλόπιτας
Τριμμένο αμύγδαλο extra υλικά
Ζεστό σιρόπι (27-28°C) extra υλικά

Εκτέλεση

Προσθέστε όλα τα υλικά της αμυγδαλόπιτας - εκτός από το γιαούρτι και το αμύγδαλο – στον κάδο του μίξερ και αναμείξτε με το «φτερό» για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

Στο τελευταία ½ λεπτό, προσθέστε το γιαούρτι και το αμύγδαλο και ανακατέψτε για ½ λεπτό ακόμη, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Σερβίρετε σε ταψί διαστάσεων 30x40 εκατοστά.

Διακοσμήστε με τριμμένο αμύγδαλο.

Φουρνίστε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 - 45 λεπτά στους 170°C.

Μόλις το προϊόν κρυώσει, σιροπιάστε το με ζεστό σιρόπι.

Αμυγδαλόπιτα

Προϊόντα

Mama's Cake

Πρωτοποριακό μίγμα για κέικ λαδιού βανίλιας, με σπιτική γεύση και αμέτρητες εφαρμογές.