![Κέικ Κέικ](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/@@images/image-1280-b2ba5010a21fe591fd3b6511074c8265.png)
![Κέικ Κέικ](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/@@images/image-768-d3b70e3803d2ce82fdd4fe9794ecedda.png)
Αμυγδαλόπιτα
Αμυγδαλόπιτα
Με στραγγιστό γιαούρτι. - Mama's Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama's Cake | 1.000 gr | υλικά αμυγδαλόπιτας |
Almond Filling (σε σκόνη) | 100 gr | υλικά αμυγδαλόπιτας |
Γιαούρτι στραγγιστό | 50 gr | υλικά αμυγδαλόπιτας |
Hλιέλαιο | 400 gr | υλικά αμυγδαλόπιτας |
Νερό | 400 gr | υλικά αμυγδαλόπιτας |
Χυμός λεμόνι | 15 gr | υλικά αμυγδαλόπιτας |
Ξύσμα λεμόνι | 20 gr | υλικά αμυγδαλόπιτας |
Ψημένο αμύγδαλο σπασμένο | 100 gr | υλικά αμυγδαλόπιτας |
Τριμμένο αμύγδαλο | extra υλικά | |
Ζεστό σιρόπι (27-28°C) | extra υλικά |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά της αμυγδαλόπιτας - εκτός από το γιαούρτι και το αμύγδαλο – στον κάδο του μίξερ και αναμείξτε με το «φτερό» για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Στο τελευταία ½ λεπτό, προσθέστε το γιαούρτι και το αμύγδαλο και ανακατέψτε για ½ λεπτό ακόμη, μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.
Σερβίρετε σε ταψί διαστάσεων 30x40 εκατοστά.
Διακοσμήστε με τριμμένο αμύγδαλο.
Φουρνίστε σε προθερμασμένο φούρνο για 40 - 45 λεπτά στους 170°C.
Μόλις το προϊόν κρυώσει, σιροπιάστε το με ζεστό σιρόπι.
![Αμυγδαλόπιτα](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/mamas-cake/amygdalopita/@@images/image-400-8e1b3937d2ce05a60590c390f07be5f3.png)
Προϊόντα
Mama's Cake
Πρωτοποριακό μίγμα για κέικ λαδιού βανίλιας, με σπιτική γεύση και αμέτρητες εφαρμογές.