Κέικ
Βασιλόπιτα με κρέμα γάλακτος

Βασιλόπιτα με πλούσια γεύση, αφράτη διόγκωση και πυκνή δομή. - Mama's Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama's Cake 2.000 gr υλικά cake
Λάδι 750 gr υλικά cake
Νερό 750 gr υλικά cake
Casa Cream UHT 150 gr υλικά cake
Ξύσμα πορτοκάλι 1-2 τμχ. υλικά cake
Καραμελωμένα αμύγδαλα (τριμμένα) 200 gr extra υλικά
Decor Icing White extra υλικά

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά για το cake και χτυπήστε με το «φτερό» για 5 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα. Η ζύμη στο τέλος της ανάμιξης θα είναι ρευστή, χωρίς διόγκωση.

    Προσθέστε τα καραμελωμένα αμύγδαλα και αναμίξτε όλα τα υλικά μαζί για 1 λεπτό.

    Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη της επιλογής σας, γεμίζοντάς τα μέχρι τα 3/4 του ύψους τους.

    Φουρνίστε στους 150 - 160°C, για 50 - 55 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος των σκευών και με τον τύπο του φούρνου.

    Αφού κρυώσουν, διακοσμήστε με Decor Ιcing White.

Βασιλόπιτα με κρέμα γάλακτος

Products in this recipe

Mama's Cake

Πρωτοποριακό μίγμα για κέικ λαδιού βανίλιας, με σπιτική γεύση και αμέτρητες εφαρμογές.