![Κέικ Κέικ](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/@@images/image-1280-b2ba5010a21fe591fd3b6511074c8265.png)
![Κέικ Κέικ](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/@@images/image-768-d3b70e3803d2ce82fdd4fe9794ecedda.png)
Cake καρύδα - σοκολάτα
Cake καρύδα - σοκολάτα
Εκρηκτικός συνδυασμός για απόλαυση στο maximum! - Mama's Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama's Cake | 1.000 gr | υλικά cake |
Ηλιέλαιο | 400 gr | υλικά cake |
Νερό | 400 gr | υλικά cake |
Coconut filling | 800 gr | υλικά γέμισης Α |
Νερό | 400 gr | υλικά γέμισης Α |
Γέμιση Α (έτοιμη) | 500 gr | υλικά γέμισης Β |
Brunella | 150 gr | υλικά γέμισης Β |
Εκτέλεση
Προσθέστε τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.
Ετοιμάστε τις γεμίσεις αναμιγνύοντας τα υλικά.
Προσθέστε 450 γραμμάρια από την γέμιση Α και ανακατέψτε για ½ λεπτό στην αργή ταχύτητα.
Γεμίστε τις φόρμες με τα 2/3 της ζύμης, προσθέστε με σακούλα ζαχαροπλαστικής ποσότητα γέμισης Β κατά βούληση και καλύψτε με την υπόλοιπη ζύμη.
Φουρνίστε για 40 - 45 λεπτά στους 180°C.
Ξεφορμάρετε, αναποδογυρίζοντας το κέικ.
![Cake καρύδα - σοκολάτα](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/mamas-cake/cake-karyda-sokolata/@@images/image-400-8e1b3937d2ce05a60590c390f07be5f3.png)
Προϊόντα
Mama's Cake
Πρωτοποριακό μίγμα για κέικ λαδιού βανίλιας, με σπιτική γεύση και αμέτρητες εφαρμογές.