Κέικ
Cake καρύδα - σοκολάτα

Εκρηκτικός συνδυασμός για απόλαυση στο maximum! - Mama's Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama's Cake 1.000 gr υλικά cake
Ηλιέλαιο 400 gr υλικά cake
Νερό 400 gr υλικά cake
Coconut filling 800 gr υλικά γέμισης Α
Νερό 400 gr υλικά γέμισης Α
Γέμιση Α (έτοιμη) 500 gr υλικά γέμισης Β
Brunella 150 gr υλικά γέμισης Β

Εκτέλεση

    Προσθέστε τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

    Ετοιμάστε τις γεμίσεις αναμιγνύοντας τα υλικά.

    Προσθέστε 450 γραμμάρια από την γέμιση Α και ανακατέψτε για ½ λεπτό στην αργή ταχύτητα.

    Γεμίστε τις φόρμες με τα 2/3 της ζύμης, προσθέστε με σακούλα ζαχαροπλαστικής ποσότητα γέμισης Β κατά βούληση και καλύψτε με την υπόλοιπη ζύμη.

    Φουρνίστε για 40 - 45 λεπτά στους 180°C.

    Ξεφορμάρετε, αναποδογυρίζοντας το κέικ.

Cake καρύδα - σοκολάτα

Products in this recipe

Mama's Cake

Πρωτοποριακό μίγμα για κέικ λαδιού βανίλιας, με σπιτική γεύση και αμέτρητες εφαρμογές.