Κουλουράκια πορτοκαλιού
Κουλουράκια πορτοκαλιού
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών |
|---|---|
| Mama’s Cake | 1.000 g |
| Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 940 g |
| Μαργαρίνη Princess | 620 g |
| Ηλιέλαιο | 120 g |
| Χυμός πορτοκάλι | 120 g |
| Ξύσμα πορτοκαλιού (ή άρωμα πορτοκαλιού) | 4-5 τμχ |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με φτερό για 2-3 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια 20-25 g και μορφοποιήστε σε πλεξούδα ή σε σχήμα της αρεσκείας σας.
Τοποθετήστε τα κουλουράκια σε λαμαρίνα και φουρνίστε στους 160-170℃ για περίπου 22 λεπτά.
