![Κέικ Κέικ](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/@@images/image-1280-b2ba5010a21fe591fd3b6511074c8265.png)
![Κέικ Κέικ](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/@@images/image-768-d3b70e3803d2ce82fdd4fe9794ecedda.png)
Κουλουράκια Σμυρνέικα
Κουλουράκια Σμυρνέικα
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama’s Cake | 1.000 g | |
Αλεύρι ζαχαροπλαστικής | 880 g | |
Μαργαρίνη Princess | 620 g | |
Ηλιέλαιο | 120 g | |
Μουσταφίνη | 80 g | |
Νερό | 70 g | |
Κανέλα | 10 g | |
Σουσάμι | για τη διακόσμηση |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με φτερό για 2-3 λεπτά μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά και να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Κόψτε τη ζύμη σε τεμάχια 15-20 g και μορφοποιήστε κατά βούληση.
Περάστε με σουσάμι και τοποθετήστε τα κουλουράκια σε λαμαρίνα.
Φουρνίστε στους 160-170℃ για περίπου 22 λεπτά.
![Κουλουράκια Σμυρνέικα](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/mamas-cake/koyloyrakia-smyrneika/@@images/image-400-8e1b3937d2ce05a60590c390f07be5f3.png)