![Κέικ Κέικ](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/@@images/image-1280-b2ba5010a21fe591fd3b6511074c8265.png)
![Κέικ Κέικ](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/@@images/image-768-d3b70e3803d2ce82fdd4fe9794ecedda.png)
Πορτοκαλόπιτα
Πορτοκαλόπιτα
Με Cheese Cream Phill. - Mama's Cake
Συνταγή
Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
---|---|---|
Mama's Cake | 500 gr | υλικά cake |
Ηλιέλαιο | 175 gr | υλικά cake |
Νερό | 175 gr | υλικά cake |
Αυγά | 100 gr | υλικά cake |
Ξύσμα πορτοκάλι | 1 τμχ. | υλικά cake |
Cheese Cream Phill | 500 gr | υλικά κρέμας |
Γάλα Πλήρες 3,5% λιπαρά | 700 gr | υλικά κρέμας |
Αυγά | 220 gr | υλικά κρέμας |
Γιαούρτι στραγγιστό 10% λιπαρά | 600 gr | υλικά κρέμας |
Ξύσμα πορτοκάλι | 1 τμχ. | υλικά κρέμας |
Paletta Cold Gel Neutral | extra υλικά | |
Carlo | extra υλικά |
Εκτέλεση
Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά για το cake και χτυπήστε με το «φτερό» για 5 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα.
Σερβίρετε τη ζύμη σε τσέρκι, αφού πρώτα τα έχετε ψεκάσει με Carlo, γεμίζοντάς τα μέχρι το 1/4 του ύψους τους.
Για την κρέμα: αναμίξτε το Cheese Cream Phill με το γάλα και τα αυγά για 2 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.
Προσθέστε στη συνέχεια το γιαούρτι και το ξύσμα πορτοκαλιού και συνεχίστε να αναμιγνύετε στη γρήγορη ταχύτητα για 2-3 λεπτά.
Σερβίρετε την κρέμα γεμίζοντας έως τα ¾ του ύψους της φόρμας.
Ολοκληρώστε με την ρευστή ζύμη 0,5cm κάτω από το χείλος.
Φουρνίστε στους 170°C για 25-30 λεπτά.
Αφού κρυώσει η πορτοκαλόπιτα, «γυαλίστε» την με ουδέτερο ζελέ Paletta Cold Gel Neutral.
![Πορτοκαλόπιτα](https://www.sefcozeelandia.gr/el/recipes/keik/mamas-cake/portokalopita-1/@@images/image-400-8e1b3937d2ce05a60590c390f07be5f3.png)
Προϊόντα
Mama's Cake
Πρωτοποριακό μίγμα για κέικ λαδιού βανίλιας, με σπιτική γεύση και αμέτρητες εφαρμογές.