Κέικ
Πορτοκαλόπιτα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Mama's Cake 500 gr υλικά cake
Ηλιέλαιο 175 gr υλικά cake
Νερό 175 gr υλικά cake
Αυγά 100 gr υλικά cake
Ξύσμα πορτοκάλι 1 τμχ. υλικά cake
Cheese Cream Phill 500 gr υλικά κρέμας
Γάλα Πλήρες 3,5% λιπαρά 700 gr υλικά κρέμας
Αυγά 220 gr υλικά κρέμας
Γιαούρτι στραγγιστό 10% λιπαρά 600 gr υλικά κρέμας
Ξύσμα πορτοκάλι 1 τμχ. υλικά κρέμας
Paletta Cold Gel Neutral extra υλικά
Carlo extra υλικά

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά για το cake και χτυπήστε με το «φτερό» για 5 λεπτά στην μεσαία ταχύτητα.

    Σερβίρετε τη ζύμη σε τσέρκι, αφού πρώτα τα έχετε ψεκάσει με Carlo, γεμίζοντάς τα μέχρι το 1/4 του ύψους τους.

    Για την κρέμα: αναμίξτε το Cheese Cream Phill με το γάλα και τα αυγά για 2 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα.

    Προσθέστε στη συνέχεια το γιαούρτι και το ξύσμα πορτοκαλιού και συνεχίστε να αναμιγνύετε στη γρήγορη ταχύτητα για 2-3 λεπτά.

    Σερβίρετε την κρέμα γεμίζοντας έως τα ¾ του ύψους της φόρμας.

    Ολοκληρώστε με την ρευστή ζύμη 0,5cm κάτω από το χείλος.

    Φουρνίστε στους 170°C για 25-30 λεπτά.

    Αφού κρυώσει η πορτοκαλόπιτα, «γυαλίστε» την με ουδέτερο ζελέ Paletta Cold Gel Neutral.

Πορτοκαλόπιτα