Κέικ
Cake σοκολάτας με καρύδα

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Mama's Choco Cake 1.000 gr υλικά cake
Ηλιέλαιο 400 gr υλικά cake
Νερό 400 gr υλικά cake
Coconut Filling 800 gr υλικά γέμισης
Νερό 400 gr υλικά γέμισης
Delicecover Choco ή υλικά επικάλυψης
Mont Blanc ή υλικά επικάλυψης
Eldorado & τρίμμα Φλωρεντίνα υλικά επικάλυψης

Εκτέλεση

    Προσθέστε τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 4 λεπτά στη μεσαία ταχύτητα.

    Ετοιμάστε τη γέμιση αναμιγνύοντας τα υλικά.

    Προσθέστε 450 γραμμάρια από την γέμιση και ανακατέψτε για ½ λεπτό στην αργή ταχύτητα.

    Γεμίστε τις φόρμες με τα 2/3 της ζύμης, προσθέστε με σακούλα ζαχαροπλαστικής γέμιση κατά βούληση και καλύψτε με την υπόλοιπη ζύμη.

    Φουρνίστε για 40 - 45 λεπτά στους 180°C.

    Ξεφορμάρετε, αναποδογυρίζοντας το κέικ.

    Διακοσμήστε με Delicecover Choco, αφού πρώτα το έχετε προθερμάνει, ώστε να έχει ρευστοποιηθεί ή εναλλακτικά πασπαλίστε το με Mont Blanc ή με Eldorado (ζεστό ζελέ) και τρίμμα φλωρεντίνα φουντουκιού.

Cake σοκολάτας με καρύδα