Κέικ
Cookies σοκολάτας

Βάλτε την προσωπική σας πινελιά! - Mama's Choco Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Προϊόν
Mama's Choco Cake 2.000 gr υλικά cookies
Αλεύρι Τ70% Ζαχ/κής 1.000 gr υλικά cookies
Μαργαρίνη Ζαχ/κής (μαλακή) 1.200 gr υλικά cookies
Λάδι (σπορέλαιο) 200 gr υλικά cookies
Ζάχαρη κρυσταλλική 100 - 200 gr υλικά cookies
Νερό (βρύσης) 200 gr υλικά cookies

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε στο μίξερ όλα τα υλικά για τα cookies και χτυπήστε με το «φτερό» για 2-3 λεπτά στην αργή ή μεσαία ταχύτητα.

    Προσθέστε τα διάφορα υλικά της επιλογής σας και φροντίστε να αναμιχθούν σωστά στη ζύμη με «απαλή» και σύντομη ανάμιξη.

    «Κόψτε» τη ζύμη σε τεμάχια βάρους 20-25 γραμμαρίων (ακανόνιστου σχήματος) και τοποθετήστε τα πάνω σε αντικολλητικό χαρτί.

    Φουρνίστε στους 200°C για 15 λεπτά περίπου.

Πληροφορίες Προϊόντος

Tips

Για τη δημιουργία ποικιλίας μπορείτε να προσθέσετε:

  • Σταγόνες λευκής σοκολάτας 500 gr ή
  • Σταγόνες σκουρόχρωμης σοκολάτας 500 gr
Cookies σοκολάτας

Products in this recipe

Mama's Choco Cake

Πρωτοποριακό μίγμα για κέικ λαδιού σοκολάτας με σπιτική γεύση και αμέτρητες εφαρμογές.