Κέικ
Layered Cake σε σχήμα κολοκύθας

Νόστιμη πρόταση cake για το Halloween στο κατάλληλο για την ημέρα χρώμα! - Mama's Choco Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Mama's Choco Cake 2.000 gr υλικά cake
Λάδι (ηλιέλαιο/αραβοσιτέλαιο) 750 gr υλικά cake
Νερό 750 gr υλικά cake
Dip White 200 gr υλικά βουτυρόκρεμας
Μαργαρίνη Princess 100 gr υλικά βουτυρόκρεμας
Πορτοκαλί χρώμα ζαχ/κής λιποδιαλυτό υλικά βουτυρόκρεμας
Decor Icing White extra υλικά
Scaldis Dark extra υλικά
Χρώματα ζαχαροπλαστικής extra υλικά

Εκτέλεση

    Τοποθετήστε όλα τα υλικά του cake στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε τα με το «φτερό», στην μεσαία ταχύτητα  για 5 λεπτά.

    Σερβίρετε την ρευστή ζύμη σε τσέρκια 18 cm, γεμίζοντας τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.

    Φουρνίστε στους 160 - 165 °C για 35 λεπτά περίπου.

    Αφού κρυώσουν, κόψτε σε ισόπαχες φέτες και «μοντάρετέ» τα με τη βουτυρόκρεμα.

    Μασκάρετε με τη βουτυρόκρεμα όλο το cake και βάλτε το να παγώσει.

    Πάρτε το Decor Icing White, προσθέστε πορτοκαλί χρώμα και ανοίξτε σε λεπτό φύλλο.

    Τοποθετήστε στο cake τη ζαχαρόπαστα και με τον ίδιο τρόπο σχηματίστε ένα πράσινο κοτσάνι.

    Τέλος, λιώστε Scaldis Dark για τις λεπτομέρειες.

Layered Cake σε σχήμα κολοκύθας