Κέικ
Βασιλόπιτα δροσερή

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Mama's Deco 1.000 gr
Βούτυρο γάλακτος 99% 75 gr
Σπορέλαιο (ή καλαμποκέλαιο, ηλιέλαιο) 380 gr
Αυγά 300 gr
Νερό 250 gr
Ζάχαρη 150 gr
Ξύσμα λεμονιού 1 τμχ.
Ξύσμα πορτοκαλιού 1τμχ.
Eldorado

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Στο τέλος προσθέστε ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού φροντίζοντας να αναμιχθεί καλά στη ζύμη.

    Σερβίρετε τη ζύμη σε σκεύη της επιλογής σας, γεμίζοντάς τα μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.

    Φουρνίστε στους 160°C, για χρόνο ανάλογα με το βάρος τους και με τον τύπο του φούρνου.

    Αφού κρυώσει, η βασιλόπιτα είναι έτοιμη για διακόσμηση.

    Επικαλύψτε με Eldorado (κρύο ζελέ) και μετά με τριμμένο μπισκότο (πολύ ελαφρύ πασπάλισμα).

Βασιλόπιτα δροσερή