Biscotto Cake
Biscotto Cake
Moist & Creamy! - Mama's Deco
Συνταγή
| Υλικά | Βάρος Υλικών | Προϊόν |
|---|---|---|
| Mama's Deco | 1.000 gr | |
| Λάδι (σπορέλαιο) | 380 gr | |
| Νερό | 250 gr | |
| Αυγά | 300 gr | |
| Chocolatier Choco Bisc | 250 gr | |
| Dip White (λιωμένο) | extra υλικά | |
| Biscotto Noir Orfeo | extra υλικά |
Εκτέλεση
Προσθέστε όλα τα υλικά (εκτός από το Choco Bisc) μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 3 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.
Στο μίγμα προσθέστε το Chocolatier Choco Bisc.
Ανακατέψτε αργά με μία σπάτουλα.
Σερβίρετε σε τσέρκια, γεμίζοντας μέχρι τα 2/3 του ύψους τους.
Φουρνίστε στους 165°C για 35 - 45 λεπτά.
Ξεφουρνίστε και αφού κρυώσει επικαλύψτε με Dip White (λιωμένο) και Biscotto Noir Orfeo.
Προϊόντα
Mama's Deco
Μίγμα για κέικ που κρατάει τα φρούτα στην επιφάνειά του.
