Κέικ
Cake Αμυγδάλου

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Mama's Deco 1.000 gr
Maro I (αμυγδαλόπαστα) 300 gr
Αυγά 300 gr
Λάδι 380 gr
Νερό 250 gr

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη (η αμυγδαλόπαστα Maro I να βρίσκεται εκτός ψυγείου).

    Φουρνίστε για 45 λεπτά στους 165 – 170°C.

    Μόλις το προϊόν κρυώσει, γυαλίστε με Eldorado (ζεστό ζελέ) και διακοσμήστε με τριμμένο φιλέ αμυγδάλου.

Cake Αμυγδάλου