Κέικ
Cake Αμυγδάλου

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών
Mama's Deco 1.000 gr
Maro I (αμυγδαλόπαστα) 300 gr
Αυγά 300 gr
Λάδι 380 gr
Νερό 250 gr

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη (η αμυγδαλόπαστα Maro I να βρίσκεται εκτός ψυγείου).

    Φουρνίστε για 45 λεπτά στους 165 – 170°C.

    Μόλις το προϊόν κρυώσει, γυαλίστε με Eldorado (ζεστό ζελέ) και διακοσμήστε με τριμμένο φιλέ αμυγδάλου.

Cake Αμυγδάλου

Products in this recipe

Mama's Deco

Μίγμα για κέικ που κρατάει τα φρούτα στην επιφάνειά του.