Κέικ
Cake on a stick

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Mama's Deco 1.000 gr
Αυγά 300 gr
Λάδι (άοσμο σπορέλαιο) 400 gr
Νερό 250 gr
Ζάχαρη 70 gr
Dip White / Choco / Caramel υλικά επικάλυψης

Εκτέλεση

    Προσθέστε όλα τα υλικά μαζί στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το φτερό για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Σερβίρετε τη ζύμη στις φόρμες σιλικόνης, γεμίζοντάς τες μέχρι τα 2/3 του ύψους τους (περίπου 60 gr ζύμης σε κάθε θέση).

    Τοποθετήστε τα ξυλάκια.

    Φουρνίστε τα κέικ στους 160°C για 22-25 λεπτά, ανάλογα με τον τύπο του φούρνου.

    Επικαλύψτε με τα έτοιμα προς χρήση επικαλυπτικά Dip.

    Διακοσμήστε κατά βούληση με ξηρούς καρπούς, τρούφα σοκολάτας, κλπ.

Cake on a stick