Κέικ
Carrot Spicy Cake

Συνταγή

Υλικά Βάρος Υλικών Περιγραφή
Mama's Deco 1.000 gr
Αυγά 300 gr
Σπορέλαιο 380 gr
Νερό 250 gr
Κρέμα τυριού 50 gr
Καρότο (τριμμένο) 300 gr
Σταφίδες 100 gr
Καρύδι τριμμένο (όχι πολύ ψιλό) 250 gr
Κανέλα 2,5 - 3 gr
Χυμό πορτοκάλι 1 τμχ.
Ξύσμα πορτοκάλι 1 τμχ.
Eldorado extra υλικά

Εκτέλεση

    Προσθέστε το Mama’s Deco, τα αυγά το σπορέλαιο, το νερό και την κρέμα τυριού στον κάδο του μίξερ και αναμίξτε με το «φτερό» για 1 λεπτό στην αργή ταχύτητα και στη συνέχεια για 4 λεπτά στη γρήγορη ταχύτητα, μέχρι να σχηματιστεί ομοιόμορφη ζύμη.

    Προσθέστε το καρότο, τις σταφίδες, το καρύδι και την κανέλα και ανακατέψτε στην αργή ταχύτητα για 30’’.

    Προσθέστε το χυμό και το ξύσμα από το πορτοκάλι και ανακατέψτε στην αργή ταχύτητα για 30’’.

    Σερβίρετε σε φόρμες / τσέρκια.

    Φουρνίστε στους 165°C για 55 λεπτά.

    Μόλις κρυώσει, επικαλύψτε με Eldorado, καρύδι και καρότο τριμμένο.

Carrot Spicy Cake